Leta Guldkorn med Messenger 

Via Messenger hjälper jag dig att hitta fler guldkorn i ditt liv.

Det krävs alltså att du har ett facebook konto och Messenger installerat i din mobil eller i din dator.

Du betalar endast 199 kr för ett program som varar i 3 månader, och som hjälper dig att få mer av det du uppskattar redan i dag.


 Använd hjärnan på ett smart sätt och påverka din livskvalitet.

Retikulära Aktiverings Systemet, RAS-filtret är ett system i hjärnan som hjälper hjärnan att hålla reda på det som vi anser är viktigt för oss. Exempelvis, om du ska köpa ny bil, ser du helt plötsligt fler av den bilen du är intresserad av på vägarna. Om du vill ha en hund, ser du hundar överallt, och om du vill ha en ny telefon, har du fokus på vilka telefoner andra har. Om du är van vid att oroas av saker, kommer du att snabbt hitta potentiella faror. Om du brukar se möjligheter, ser du snabbt lösningar när du stöter på hinder.
Oavsett vad du fokuserar på, kommer du att få mer av det!
Hjärnan i sig, bryr sig inte alls om ifall vi blir lyckliga eller olyckliga av det vi fokuserar på. Den vill helst bara göra det den är van vid. Med andra ord, är det lätt att styras och påverkas av gamla tankemönster, eller av sin omgivning, och det är klokt att fråga sig själv, ”Vad har jag mest fokus på just nu? Är det brist/oros-tankar, eller är det överflöd/tacksamhetstankar? Det vi har fokus på, avgör stora delar av vår livskvalitet.
Börja med att ge dig själv en present, som hjälper dig att öppna upp för mer glädje och livskvalitet. Köp nu för enbart 199kr för 3 månader.
Observera att du måste ha tillgång till Facebook Messenger för att detta verktyg skall fungera för dig. Har du inget Facebook konto kan du öppna ett genom att KLICKA HÄR

Just nu endast 199 kr!

Köp nu!

Denna video är en liten del av utbildningen Full Hand, som du kan läsa mer om genom att KLICKA HÄR
Filmen visar mer vad som händer, när du fokuserar på guldkorn och tacksamhet i livet.